Over mij

Een Trotse Outsider

Innovaties ontwikkelen die mensen echt raken is mijn passie! Ik speel niets liever dan een inspirerende en verbindende rol tussen mens, business en technologie om dit te realiseren. Het is onderdeel van mijn DNA.

Ik ben altijd al een Outsider geweest. Een creatieveling uit een ondernemersfamilie die opbloeide tot industrieel ontwerper met een master in Innovatie Management. Outsider zijn is mijn kracht geworden. Met mijn creativiteit en interdisciplinaire vaardigheden ga ik buiten de gebaande paden. Ik kom met een doordacht proces tot vernieuwende inzichten en doeltreffend eindresultaat.

Samen maak je het verschil

Afgelopen decennia heb ik met veel plezier uiteenlopende functies gehad bij Vodafone en Philips. Het implementeren en managen van vernieuwingen binnen producten, services of programma’s heb ik vanuit verschillende disciplines mogen ervaren. Hierbij stond altijd de ‘mens’ centraal. Of het nu een patiënt, gebruiker, consument of medewerker is. Innoveren voor en met mensen. Samen maak je het verschil!

Innoveren doe je nooit alleen

Dit proces doorloop ik samen met de opdrachtgever, team en/of andere stakeholders. Daarnaast prijs ik mezelf gelukkig met een breed netwerk dat kan worden ingeschakeld. Niet alleen om onze krachten en expertise te bundelen, maar ook om te bouwen aan een mensgerichte mindset binnen jouw organisatie.

Wil je ook het verschil maken?

Aarzel niet om contact op te nemen

Ontdek de kracht van een Outsider