Werk

Projecten

Care4migraine programma

Hoe kan je zowel patiënt als behandelaar meer grip op migraine geven?

Nextview Consulting

Vaste freelance facilitator van design thinking en strategie workshops.

Awards

Gekozen product van het jaar 2021

Nederlandse consumenten verkozen de nieuwste Philips Avent elektrische borstkolf tot product van het jaar 2021 volgens het Nielsen onderzoek en testen in werkelijkheid.

Philips Excellence Award 2018

De wereldwijde lancering van een nieuwe propositie voor een Philips Avent fopspeen werd in 2018 bekroond voor de uitmuntende innovatieve uitvoering en resultaten.

Gouden Oor Award 2015

In 2015 won ik samen met het team van Philips Avent de Gouden Oor Award voor de innovatieve wijze waarop we de stem van de klant integreerden in de gehele innovatieproces.

Reviews

"Strategische denker met klantgerichte mindset"

Ilse is een strategische denker met een sterke klantgerichte mindset. Ze weet klantwaarde te creëren voor producten en diensten. Ze is pragmatisch, creatief en brengt veel positieve energie in een team. Je kan op haar vertrouwen en is een aanwinst voor je team.

– Wilma van de Wassenberg, Manager User Experience Philips –

"Een constructieve training"

Het is een feestje om met Ilse samen te werken. Haar vindingrijkheid, probleemoplossend, strategisch denken, open mindset en proactieve persoonlijkheid, resulteert in een fijne en constructieve training.

– Sandra Klijn, Co-owner Energize Academy –

 

"Persoonlijke en authentieke aanpak"

Ik ben onder de indruk van haar persoonlijke en authentieke aanpak. Zelfs in een complexe omgeving volbrengt ze haar taak. Met haar creativiteit komt ze tot ‘out of the box’ oplossingen en krijgt ze stakeholders richting het gezamenlijk doel. Maar het belangrijkste is dat ze een erg fijn en prettig persoon is om mee samen te werken.

– Sabine van Loon, Manager Vodafone Prepaid –

"Uniek in zijn soort"

Outsider Inn is uniek in zijn soort. Ik ben deze combinatie van marktonderzoek uitvoeren, strategisch advies geven én helpen met de implementatie niet eerder tegengekomen bij een bureau.

– Jolieke Mendrik, Patient Support Manager Teva –

Wil je een workshop op maat?

Neem contact op

voor een vrijblijvend gesprek.

06 11887222

ilse@outsiderinn.nl