Workshops

Doen!

Innoveren met en voor mensen is een manier van denken en vooral doen! Ik begeleid het team niet alleen door een creatief en doordacht proces als gecertificeerd facilitator, maar stel ook een workshop samen met mijn ervaringen en kennis die past bij jouw doel en organisatie.

Product & Service Design

Bundel krachten met interne en externe stakeholders om in 1-2 dagen tot verbluffende resultaten te komen.

Workshops:

  • Customer Journey mapping
  • Co-creatie sessies
Business Innovation

Maak samen in een design sprint strategische keuzes en breng deze tot leven binnen en buiten de organisatie.

Workshops:

  • Business Design
  • Strategie Design
Medewerker & proces

Zet je medewerkers in hun kracht en laat ze optimaal presteren zowel op werk als thuis. 

Workshops:

  • Employee journey mapping
  • Energize Academy

Insider Out

Outsider Inn staat niet alleen voor buiten binnen halen. Maar ook voor Insider Out: naar buiten, het bestaande loslaten en tot frisse nieuwe inzichten komen! 

Met de Outsider Inn camper verzorg ik workshops op inspirerende buiten locaties door heel Nederland. 

 

"Een constructieve training"

Het is een feestje om met Ilse samen te werken. Haar vindingrijkheid, probleemoplossend, strategisch denken, open mindset en proactieve persoonlijkheid, resulteert in een fijne en constructieve training.

– Sandra Klijn, Co-owner Energize Academy –

 

"Gedegen verfrissende aanpak"

Met een gedegen en verfrissende aanpak heeft Outsider Inn ons, Club Zien, begeleid bij het scherp stellen van de visie, kernwaarden en doelstellingen. Dit onder bevlogen, bezielende en vakkundige begeleiding van Ilse Sleutjes. Erg te spreken over zowel de werkwijze, de tussentijdse communicatie en de resultaten. 

 – Sander Roovers , Projectleider Publieksverbreding Club Zien – 

"Direct concreet aan de slag"

Ilse van Outsider Inn heeft ons begeleid bij het vaststellen van onze doelen voor de komende jaren. Dankzij haar gestructureerde aanpak en visuele begeleiding konden we direct concreet aan de slag. Haar strakke planning hielp ons gefocust te blijven, en binnen één avond hadden we een plan gedefinieerd. Enkele dagen later trof ik het volledig uitgewerkte plan in mijn mail, ready to go! Door haar begeleiding hebben wij heel snel en effectief kunnen werken, ze heeft een ongekend talent voor wat ze doet.

– Jasmijn de Visser, Zakelijk Directeur Het Noordbrabants Museum –

"Sleuteldocument"

Hoe maak je een breed onderwerp als Diversiteit en Inclusie concreet en tastbaar in je organisatie? Dat was onze vraag aan Ilse. Ze heeft ons geholpen om via een aantal super leuke, creatieve en efficiënte workshops duidelijk te krijgen wat we willen en waar we voor staan als I&D werkgroep. De praatplaat die hieruit voortkwam hangt inmiddels overal in de organisatie en gebruiken we regelmatig om onze visie en activiteiten uit te leggen en draagkracht te krijgen. Het is een sleuteldocument dat de basis vormt voor I&D binnen Teva. Bedankt Ilse!

– Jolieke Mendrik, Patient Support Manager Teva –

Wil je een workshop op maat?

Neem contact op

voor een vrijblijvend gesprek.

06 11887222

ilse@outsiderinn.nl