Strategie Design

Ontdek de kracht van Strategie Design Sprint

Wil je een strategie die echt binnen én buiten jouw organisatie resoneert? Ga samen aan de slag in een strategie design sprint met belangrijke interne en externe stakeholders. Met behulp van de Vision Canvas (Five Bold Steps Canvas) visualiseren en maken we efficiënt strategische keuzes, wat resulteert in een gedragen en begrijpelijke strategie.

Deze aanpak heeft al tot mooie resultaten geleidt voor organisaties, zoals Club Zien, Het Noordbrabants Museum en Teva Pharmaceutical Nederland.

 

 

In vijf sessies van twee uur met 8-12 stakeholders, begeleid door een Design Thinking facilitator, behandelen we:

1. Visie & Kernwaarden: Definieer samen de visie en kernwaarden.

2. Essentiële Thema’s: Identificeer thema’s die de visie binnen de organisatie ondersteunen.

3. Doelstellingen: Stel korte- en langetermijndoelstellingen vast.

4. Behoeften & Uitdagingen: Bepaal benodigde middelen en identificeer uitdagingen.

5. Vijf Gewaagde Stappen & Actieplan: Schets het pad van de huidige situatie naar het realiseren van de visie, specificeer verantwoordelijkheden en tijdslijnen.

"Gedegen en verfrissende aanpak"

Met een gedegen en verfrissende aanpak heeft Outsider Inn ons, Club Zien, begeleid bij het scherp stellen van de visie, kernwaarden en doelstellingen. Dit onder bevlogen, bezielende en vakkundige begeleiding van Ilse Sleutjes. Erg te spreken over zowel de werkwijze, de tussentijdse communicatie en de resultaten.

 – Sander Roovers, Projectleider Publieksverbreding Club Zien –

"Direct concreet aan de slag"

Ilse van Outsider Inn heeft ons begeleid bij het vaststellen van onze doelen voor de komende jaren. Dankzij haar gestructureerde aanpak en visuele begeleiding konden we direct concreet aan de slag. Haar strakke planning hielp ons gefocust te blijven, en binnen één avond hadden we een plan gedefinieerd. Enkele dagen later trof ik het volledig uitgewerkte plan in mijn mail, ready to go! Door haar begeleiding hebben wij heel snel en effectief kunnen werken, ze heeft een ongekend talent voor wat ze doet.

– Jasmijn de Visser, Zakelijk Directeur Het Noordbrabants Museum –

"Sleuteldocument"

Hoe maak je een breed onderwerp als Diversiteit en Inclusie concreet en tastbaar in je organisatie? Dat was onze vraag aan Ilse. Ze heeft ons geholpen om via een aantal super leuke, creatieve en efficiënte workshops duidelijk te krijgen wat we willen en waar we voor staan als I&D werkgroep. De praatplaat die hieruit voortkwam hangt inmiddels overal in de organisatie en gebruiken we regelmatig om onze visie en activiteiten uit te leggen en draagkracht te krijgen. Het is een sleuteldocument dat de basis vormt voor I&D binnen Teva. Bedankt Ilse!

– Jolieke Mendrik, Patient Support Manager Teva –

Ook een strategie design sprint op maat?

Neem contact op

voor een vrijblijvend gesprek.

06 11887222

ilse@outsiderinn.nl